LOGO PINEDA
ESCOLA CONCERTADA
per la Generalitat de Catalunya
Carrer dels Joncs, 1 | L’Hospitalet de Llobregat |Barcelona | 93 263 79 90 | info@pineda.es
PROJECTE RED

Pineda L’H report: Un projecte en el qual tenen l’oportunitat de convertir-se en periodistes i redactar i gestionar el seu propi diari digital.

Trenta alumnes de Pineda, de Secundària i Batxillerat, participen enguany en el projecte XARXA (Revista Escolar Digital), un projecte en el que tenen l’oportunitat de convertir-se en periodistes i redactar i gestionar el seu propi diari digital. La revista, que es diu Pineda L’H report, cobreix notícies i reportatges sobre el col·legi i L’Hospitalet, però també sobre temes d’actualitat.

Els dilluns, dimecres i divendres de 13:00h a 13:30h les alumnes que formen part de la redacció es reuneixen per analitzar l’actualitat, buscar temes d’interès, documentar-se i redactar contingut informatiu. Gràcies a aquest projecte poden convertir la revista en un mitjà d’expressió i d’opinió; desenvolupar el sentit crític i la inquietud per la cultura; i aprendre a identificar fake news o notícies falses.

A més compten amb el suport d’un periodista professional, que corregeix els articles i les orienta en la seva tasca de periodistes. Les alumnes posen en pràctica els diferents gèneres periodístics (noticia, crònica, opinió, reportatge, crítica cultural) i aprenen a fer-se preguntes, a recaptar informació i a realitzar entrevistes sobre diversos temes.

This site is registered on wpml.org as a development site.